Ti nominerte: Du kan være med på å bestemme hvem av de ti nominerte som stikker av med publikumsprisen på Næringslivets hedersaften 2020. 

Stem fram din favoritt: Hvem er best på service?

Nå skal det bestemmes hvem som vinner årets publikumspris på Næringslivets hedersaften, og du kan være med å avgjøre.

Gjennom nettsidene til Steinkjer Næringsforening har folket fortalt hvem de mener bør være kandidater til årets publikumspris når næringslivet skal hedre seg selv torsdag 12. mars.

Publikumsprisen utgis i samarbeid mellom Trønder-Avisa, NT24 og Steinkjer Næringsforum. Prisen går til en enkeltperson eller en virksomhet som har fokus på service, kvalitet og vertskap. Vi ønsker å hedre noen som gjør det lille ekstra for å ta hånd om kundene og brukerne sine. Prisen skal være et bidrag til å gjøre alle mer bevisste på betydningen av godt vertskap og god service i alle ledd.

Blant de innsendte forslagene har juryen valgt ut følgende ti kandidater som du kan stemme på. Avstemmingen finner du nederst i saken.

Experience @Bjerkem

Experience @Bjerkem: Gourmetrestauranten «Experience» på Kulturgården Bjerkem ønsker ikke bare å tilby en opplevelse for ganen, men en opplevelse for livet. Eier og kjøkkensjef Kim Tore Sjøbakk løfter fram regionen med lokalt produsert mat i verdensklasse, og fremstår som en fantastisk representant for både kokkekunst, lokale tradisjoner og kunnskap om nærområdet. Kundene skryter av en fantastisk atmosfære, godt vertskap og en god service.  Foto: Camerat ASJens Hoff Garn & Ide

Jens Hoff Garn & Ide: Viktig faghandel med håndverksmessig høy kvalitet, lokalisert ved Amfi Steinkjer. Kundene skryter av et oppdatert utvalg, hyggelig og dyktig bemanning. Innehaver Heidi Halse vet å skaffe det kundene vil ha, og har bygget opp en stødig og serviceorientert stab. Her er det sjel og hjerterom så det holder!  Foto: Camerat ASNordvik Steinkjer (tidligere Holberg Auto)

Nordvik Steinkjer: Nordvik Steinkjer (tidligere Holberg Auto) har gjennom svært lang tid vist seg å være spesielt positivt kundeorientert innen sin bransje. Ifølge kundene er deres kundefokus og serviceinnstilling et særmerke både med tidligere eiere og ansatte, så vel som de nåværende. Dette er vist både til faste kunder og til tilfeldige kunder. Nordvik Steinkjer et eksempel til etterfølgelse, sier fornøyde kunder.  Foto: Camerat ASMalmo sport

Malmo sport: Malmo Sport og Jernvare ble etablert som en jernvarebutikk med litt sportsutstyr allerede i 1922. Siden 1990 ble det full satsing på sport i butikken som ligger i Kongens gate i Steinkjer. Kundene opplever å bestandig bli sett og tatt vare på gjennom god service. Butikken har kompetente fagfolk og strekker seg langt for å kunne hjelpe sine kunder (til og med utenfor åpningstid, visstnok...)  Foto: Camerat ASServiceavdelingen på Elkjøp Steinkjer

Serviceavdelingen på Elkjøp Steinkjer: Elkjøp Steinkjer er lokalisert ved Amfi Steinkjer, og har egen serviceavdeling. Avdelingen tilbyr reparasjon, service og brukerstøtte og kundene skryter av å alltid få god hjelp. Uansett om det er strykejernet eller kjøleskapet som trenger service, så møter du alltid trivelige og løsningsorienterte ansatte.  Foto: Camerat ASSteinkjer Fargesenter AS

Steinkjer Fargesenter AS: Steinkjer Fargesenter ligger i hjertet av Steinkjer Sentrum lokalisert i Ramberg-gården. Butikken tilbyr alt innen ute- og inne maling, et bredt sortiment innen laminat og parkett, gulvbelegg og teppegulv – i tillegg til solskjerming og en rekke andre ting. Kundene skryter av service utover det vanlige, veldig bra kunnskap og trivelige ansatte. Ingen tvil om at her står kunden i sentrum.  Foto: Camerat ASScenemann

Scenemann: Scenemann AS er distriktets faste leverandør av tekniske tjenester på både store og små arrangement. Gründer og daglig leder Terje Watterud har en servicegrad som er helt unik, og stiller alltid opp og fikser alt, uansett tid på døgnet. I tillegg er han bestandig blid og en god ambassadør for Steinkjers næringsliv. Kundenes påstand er: Uten Scenemann hadde arrangementsbyen Steinkjer vært fattigere!  Foto: Camerat ASVisit Innherred AS

Visit Innherred AS: Visit Innherred AS har klart det mange andre turistkontor rundt i Norge ikke har fått til, de har lyktes så godt at de holder åpent året rundt. De ansatte stiller som guider for norske og utenlandske turister, for enkeltpersoner, grupper eller presse. Publikum skryter av at dette er damer med kunnskap, kreativitet, kontakter og arbeidsvilje i massevis!  Foto: Camerat ASKulturscenen Vårt Hjem

Kulturscenen Vårt Hjem: Kulturscenen Vårt Hjem er utestedet i Steinkjer med en unik atmosfære av stemning og underholdning. Kulturscenen har utviklet seg til å bli noe langt mer enn en pub. De utvider stadig det kulturelle tilbudet, og favner bredere enn noen gang. Kundene mener at Vårt Hjem har utviklet seg til å bli et sted der det skjer noe for folk i alle aldre, og de sørger for at byen har en intimscene som gjør det mulig å tiltrekke seg artister som ikke passer på kulturhusets storscene. Samarbeid med andre aktører bidrar også til et stadig bredere tilbud.  Foto: Joar Børstad/Trønder-AvisaSteinkjerhallen AS

Steinkjerhallen AS: Aktivitet, glede og samspill. Steinkjerhallen skal være mulighetenes arena! Dette er kommunens storstue både for idrett, skole og næringsliv. Daglig tilholdssted for flere tusen barn og ungdommer både dag- og kveldstid. Arena for store arrangement som Sparebank 1-cup, bolig- og bilmesser, Vinterfest, nattcup og flere store mesterskap. Gode møtelokaler for både større og mindre grupper. Publikum skryter av et lavterskel tilbud som bidrar til å øke folkehelsen, og Steinkjerhallen legger til rette for at publikum skal kunne bruke hallen mest mulig.  Foto: Camerat AS

Avgi din stemme

Her kan du avgi din stemme. Du kan bare stemme én gang pr. nettleser, påfølgende stemmer vil ikke bli registrert.

Avstemmingen er nå avsluttet.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av NT24s redaksjon, men av NT24s markedsavdeling.

NT24 er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på nt24.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.