For en uke siden åpnet Tuan sushidørene for tredje gang

HAR TROA PÅ SUSHI: Tuan Din Khac har forsøkt seg med salg av sushi også tidligere i Levanger, men denne gangen har han virkelig troa på at det skal gå godt.

HAR TROA PÅ SUSHI: Tuan Din Khac har forsøkt seg med salg av sushi også tidligere i Levanger, men denne gangen har han virkelig troa på at det skal gå godt.

Tuan Din Khac har drevet både matbutikk og restaurant i Levanger før, men denne gangen har han kommet for å bli.

DEL

LEVANGER: – Det har vært mange folk innom siden vi startet torsdag forrige uke. Folk er vanligvis innom på ettermiddagen, men tirsdag var det over 50 på lunsj fra Nord universitet samtidig. Det var veldig bra, smiler Tuan Din Khac.

Han ruller klar en sushibestilling på bare noen minutter, og en kunde kommer innom for å hente take away.

– Vi har 70 prosent sushi og 30 prosent varmmat på menyen.

Ikke ukjent i bybildet

Han har tidligere drevet Tuan Kiet Sushi & wok bare et steinkast unna i Kirkegata, etterpå forsøkte han seg med restaurant med sushi i tillegg til vietnamesisk mat der hvor kafeen Lille Chilli holdt til tidligere. Nå er matbutikken solgt og restauranten nedlagt. Dette blir tredje forsøk, men denne gangen er han storfornøyd med lokalet og beliggenheten.

– Jeg tror det er et stort potensiale for en sushirestaurant her. Lokalet var fint, men vi har investert cirka 30.000 kroner bare i pynt, maling og blomster, sier vietnameseren.

Fem ansatte

I ukedagene er de som regel to på jobb, men Tuan Din Khac har totalt fem ansatte.

– Fremover vil jeg utvikle restauranten videre. Jeg vil at kunden som kommer innom får et godt måltid som han alltid husker, og derfor kommer tilbake.

– Hvorfor heter restauranten Mari?

– Jeg liker navnet Mari, det klinger godt i øret med; Mari Sushi værsågod.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken