Etter flere år med sterk vekst for SpareBank 1 Regnskapshuset SMN, har selskapet denne uken signert ytterligere to oppkjøp.

Fra 1. januar 2023 innfusjoneres Info-Regnskap AS, som ligger i Heimdal, og Lom Regnskap AS.

– Vi har hatt god vekst de siste årene, både gjennom organisk rekruttering av nye kunder, så vel som gjennom oppkjøp av selskaper. Jeg ser frem til å få flere dyktige fagfolk med på laget fra årsskiftet av, sier Arne Nypan, administrerende direktør i SpareBank 1 Regnskapshuset SMN, i en melding.

Nypan betegner Info-Regnskap som et mindre, men svært veldrevet og lønnsomt regnskapskontor med en solid kundebase i Trondheim.

– Og så drives selskapet av to erfarne regnskapsrådgivere som har lang erfaring med kunder på moderne skyløsninger. Det er et stort pluss, sier direktøren.

Info-Regnskap holder til på Heimdal i Trondheim og består i dag av to ansatte. Nypan begrenser seg imidlertid ikke til Midt-Norge, og kan dermed se frem til at ti dyktige regnskapsrådgivere fra Lom Regnskap blir en del av SpareBank 1 Regnskapshuset SMN på nyåret.

Nypan forteller at det sikrer en større og mer robust enhet i området, hvor målet er å ta flere markedsandeler.

– I tråd med våre kunders behov og ønsker, har vi i Regnskapshuset lagt ut på en ganske stor reise. Ikke fysisk, vi skal fremdeles være tungt til stede midt i landet vårt. Reisen er først og fremst en kompetansereise, fra regnskapsfører til regnskapsrådgiver. Fremover skal vi i enda større grad tilby kundene våre hele bredden av vår kompetanse, med spisset rådgivning og kundeansvarlige som er enda tettere på enn tidligere, sier Nypan.