Har du sett en slik taxi? Snart blir det mange av dem

NY DESIGN: Innen sommeren 2021 vil alle 170 drosjer tilsluttet Taxi Midt-Norge få felles uniformering.

NY DESIGN: Innen sommeren 2021 vil alle 170 drosjer tilsluttet Taxi Midt-Norge få felles uniformering. Foto:

Innen sommeren 2021 skal 170 drosjer fra Levanger til nordlandsgrensa profilere seg som din lokale taxi.

DEL

170 trønderske taxier fra Levanger og Frosta kommune i sør til nordlandsgrensen i nord vil etterhvert få en ny og felles uniformering.

Dette er et resultat av et samarbeid om felles profilering av biler og uniformer som gir felles merkevare over et stort geografisk område med totalt tusen biler fra Vestland fylke til Nordland fylke.

Vil fremstå som en profesjonell aktør

– Målsettingen er å fortsatt fremstå som en profesjonell aktør i markedet, med de taxier og sjåfører man allerede kjenner, sier daglig leder Lars Iver Valstad.

Fra 1. november slippes begrensningene opp for hvem som kan kjøre drosje, og det er med bakgrunn i dette at fire mindre drosjeselskaper fra Sogn og Fjordane til Nordland, nå går under felles paraply – LokalTaxi.

– De første bilene med den nye uniformeringen triller allerede langs nordtrønderske veger, og innen sommeren 2021 skal alle ha felles uniformering, sier daglig leder Lars Iver Valstad i Taxi Midt-Norge.

– Vil være det tryggeste valget

Selskapet jobber nå med å få informert om endringen slik at alle kundene er klar over at LokalTaxi og Taxi Midt-Norge er samme selskap.

– Våre kunder skal kunne være sikre på at vi fortsatt er det beste og tryggeste valget når det gjelder transportør, sier Valstad.

Artikkeltags