May Britt (49) flytter fra Oslo for spennende lederstilling i Trondheim

May Britt Hansen.

May Britt Hansen. Foto:

May Britt Hansen (49) blir prosjektleder for matsatsingen i Trondheim og Trøndelag.

DEL

Hun tiltrer stillingen fra 1. januar neste år, opplyser Trondheim kommune i en pressemelding.

Hansen er i dag markeds og kundeansvarlig i Signaturhagen Bolig AS i Oslo. Hun har tidligere vært reiselivsdirektør i både Visit Trondheim og Trøndelag Reiseliv og hatt en rekke ledende stillinger innen hotell og restaurantbransjen i Trøndelag som; salgsdirektør, salgs og markedskoordinator. Hansen er utdannet med bachelor i Reiselivsfag fra Høgskolen i Finnmark.

May Britt Hansen sier i pressemeldingen at hun gleder seg masse til å ta fatt på jobben.

– Det har vært lagt ned et fantastisk godt arbeid med søknaden for å bli European Region of Gastronomy i 2022 av mange aktører og disse blir utrolig viktig og ha med i det videre arbeidet, sier Hansen.

Som har klare tanker om hvordan Trondheim og Trøndelag skal bli best på mat:

– Prosjektet gir oss en utrolig mulighet til å ta vår posisjon som en ledende matregion nasjonalt og internasjonalt. For å få til dette må både næringsaktører, kunnskapsmiljøer og det offentlige støtteapparatet jobbe sammen med klare ambisjoner de neste 2-3 årene. Det handler om og forsterke det vi allerede gjør bra, videreutvikle og skape nye muligheter sammen.

–Vårt felles mål bør være at Trondheim og Trøndelag er den regionen i Norge som har den beste lokalmaten og de beste matopplevelsene, de dyktigste fagfolkene innenfor mat og reiseliv og de mest innovative løsningene innenfor bærekraftig matproduksjon, sier hun videre.

Kommunedirektør Morten Wolden er strålende fornøyd med ansettelsen.

– Hun kjenner regionen og miljøene godt fra tidligere jobber, og vil garantert bidra til å posisjonere Trondheim og Trøndelag som en internasjonal matregion, sier kommunedirektør Morten Wolden.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken