Nok en landbruksmegler satser i Trøndelag

Landbruksmegleren Tegneby & Grønnerød Landbruksmegling i Østfold og Immer Advokat i Trondheim vil megle landbrukseiendommer i Trøndelag.

NY SATSING: Inger Johanne Dehli leder Tegneby & Grønnerød Landbruksmegling Trøndelag.  Foto: Pressefoto

Nyheter

TRONDHEIM, STEINKJER, NAMSOS: Tegneby & Grønnerød Landbruksmegling Trøndelag AS er resultat av samarbeidet mellom Tegneby & Grønnerød og Immer Advokat AS. Immer Advokater består av 16 medarbeidere, med kontor i Trondheim, Steinkjer og Namsos.

– Landbruksmeglingen blir ivaretatt av Henrik Båfjord og meg. Virksomheten rundt landbruksmegling blir koordinert fra Trondheims-kontoret, sier daglig leder Inger Johanne Dehli i Tegneby & Grønnerød Landbruksmegling Trøndelag.

Selskapet skal være spesialisert på megling av landbrukseiendommer, og startet 1. januar.

– Vi har spisset kompetanse innen megling av landbrukseiendommer med ansatte som er advokater, eiendomsmeglere og agronomer. Det mener vi gir oss bakgrunn og kompetanse innen både agronomi, økonomi og det juridiske rundt konsesjon, odel og markedsføring, sier Dehli, som legger til at erfaringen fra Østfold og Østlandet er at bonden ønsker en mer profesjonell måte å omsette gården på og at markedet er blitt mer modent og det etterspørres mer bruk av profesjonell markedsføring ved eierskifter.