Sykehuset på dagen – treningssenteret på kvelden

Conrad Henriksen blir ny daglig leder på treningssenteret Easyfit i Namsos.

NY JOBB: Conrad Henriksen er ansatt som ny daglig leder på Easyfit i Namsos.  Foto: Privat

Nyheter

NAMSOS: 39-åringen fra Namsos overtar jobben etter Martin Myrvik og blir daglig leder på Easyfit i Namsos fra 1. februar.

– Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på jobben. Jeg lever og ånder for trening, og kjenner Easyfit godt fra før – som mangeårig bruker av treningssenteret. Vi har jo snakket litt om det tidligere, så da muligheten åpnet seg nå, følte jeg at tida var riktig for å slå til, sier Conrad Henriksen.

I fjor fullførte han utdanninga som helsesekretær.

– Det er ikke mange menn som tar den utdanninga i Norge, jeg er faktisk en av landets få, sier Henriksen, som til daglig jobber fulltid som sekretær på medisinsk avdeling ved Sykehuset Namsos.

– Du rekker over to jobber?

– Ja, det går fint. Sykehusjobben er på dagtid, mens Easyfit tas på kvelden. Jeg ville uansett ha vært på treningssenteret for å trene på kveldene, så akkurat den ordninga er jeg godt vant til, sier Conrad Henriksen.