Reidun Beate blir hotelldirektør i heimbyen

Reidun Beate Thorsen (44) har takket ja til stillinga som direktør på Scandic Rock City.

NY HOTELLDIREKTØR: Reidun Beate Thorsen (44).  Foto: Scandic

Nyheter

NAMSOS: Hun etterfølger Lars Strøm, som har vært direktør på rockehotellet siden 1. august 2017.

– Reidun Beate har en spennende bakgrunn, og har i mange år vært selvstendig næringsdrivende og drevet en kafé i Odda i over 10 år. I tillegg har hun jobbet på mottakssenter for flyktninger, hun har jobbet som hotelldirektør for Trolltunga hotell, og hun har eget keramikkverksted. I dag er Reidun lærer ved Olav Duun videregående skole hvor hun underviser innen salg, service, samferdsel, design og håndverk, opplyser distriktsdirektør Line Vikrem-Rosmæl i Scandic.

Thorsen tiltrer stillinga 2.mars.