Mats (29) satser på trofeer og filmer fra jakta

Mats Thorsvik (29) tar jaktinteressen til et nytt nivå og starter foretaket Mitt jegerliv.

Nytt foretak: Mats Thorsvik (29) har stiftet foretaket Mitt jegerliv.  Foto: Bjørn Tore Ness

Nyheter

NAMSOS: Jakt og friluftsliv har vært viktig for namsosingen opp gjennom oppveksten, og de siste sju-åtte årene har han i tillegg lært seg kunsten å lage diverse jakttrofeer.

– Jeg har laget en del trofeer for kompiser, og synes selv jeg begynner å få taket på å montere og lage trofeer av elg, hjort og så videre, sier Thorsvik.


Nye bedrifter i Trøndelag i januar

Her er en oversikt over alle nyregistrerte selskaper i Trøndelag i januar 2020.


Mer jakt – mindre jobb?

Han er utdannet vernepleier og jobber til daglig som fagansvarlig på en av omsorgsboligene i heimkommunen.

– Ser du for deg å kunne leve av Mitt jegerliv etter hvert?

– Hehe, nei, i første omgang har jeg laget foretaket for å kunne påta meg oppdrag med å lage trofeer. Meg bekjent er det ikke så mange andre som tilbyr denne tjenesten i Namdalen. Men så klart; det langsiktige målet er jo kanskje å kunne jakte mer – og «jobbe» litt mindre.


Lager jaktfilmer

Thorsvik har opparbeidet seg over 13.000 følgere på Instagram-kontoen @mittjegerliv, og har i tillegg satset mer og mer på egenproduserte jaktfilmer på YouTube.

– Filmene har hatt mellom 2.000 og 5.000 seere, og fortsetter det slik kan det bli en stor del av foretakets virksomhet. Målet er jo å lage bra nok innhold slik at folk ønsker å se filmene, sier Thorsvik.