Nå er dette hotellet i Storlien til salgs

Storlien høyfjellshotell er til salgs for 20 millioner kroner. Eieren søker en visjonær kjøper, står det i annonsen.

TIL SALGS: Dette hotellet er til salgs for 20 millioner kroner. Eier ønsker at framtidig eier skal bygge et sterkt «Destination Storlien».   Foto: COLLIERS INTERNATIONAL AB

Nyheter

Storlien høyfjellshotell ligger i sentrum av tettstedet Storlien i Åre kommune i Jämtland, og huser ofte skiglade trøndere.

Av annonsen går det fram at eiendommen i dag rommer to fasiliteter, både skianlegg og hotell.

Har 193 rom

Hotellet som selges har et areal på totalt 18.300 kvadratmeter, og skianlegget har et areal på 763 000 kvadratmeter.

«Nå har du muligheten til å erverve et rikt hotell med tilhørende skianlegg i Storlien», står det i salgsannonsen.

Prislappen er satt til 20 millioner kroner, og selges til høystbudende.

Hotellet selges med inventar, og har 193 rom og omtrent 550 senger. Hotellet inneholder også konferansrom, kino, restaurant, barer, treningsstudio og basseng.

Heisanlegget består av ni heiser, snøkanoner og snøscootere med mer.

Renoveringsbehov

Megler Thomas Grip forteller at prisen henger sammen med at hotellet har et renoveringsbehov, men påpeker samtidig at satsingen på grensehandel gjennom Fjellhandel gjør at man ser for seg at etterspørselen etter hotellrom kommer til å øke framover.

– Fjellhandel er en gamechanger for Storlien, sier han.

Ifølge annonsen har hotellet de senere årene blitt drevet som et konferansehotell som har rettet seg mot selskap og bedrifter i Trondheim, men uten å ha oppnådd sitt fulle potensial da operatøren har vært liten og lokal.

Nåværende eier søker derfor en kjøper med ideer og visjoner til å bygge et sterkt «Destination Storlien», avslutter annonsen.


Lena fra Meråker fikk pris for årets bedrift i Åre

Lena Flaten fra Meråker har for lengst skaffet seg et navn innen matbransjen i Sverige. For kort tid siden fikk hun og den kjente restauranten Flamman en gjev pris da de fikk overrakt utmerkelsen som er det synlige beviset på at de er årets bedrift i Åre kommune.