Jobbskifte:

Ny daglig leder i Ytre Namdal Vekst

Marit Måøy Holm (50) har takket ja til å bli ny daglig leder i Ytre Namdal Vekst. Et enstemmig styre i den kommunale virksomheten vedtok denne uka å tilby tiltredelse fra 1. juni 2020.

NY DAGLIG LEDER: Styreleder Kjell Skjevelnes er trygg på at Ytre Namdal Vekst fra 1. juni vil få en ny god daglig leder når Marit Måøy Holm overtar ansvaret.   Foto: Privat

Nyheter

Påtroppende ny leder ble i 2017 engasjert som næringslivskontakt i Ytre Namdal Vekst, og sitter per i dag også som styremedlem i virksomheten. Som en av totalt seks søkere tok hun naturlig nok ikke del i styrets behandling av ansettelsen.

– Jeg er utrolig glad for å få styrets tillit som ny daglig leder. Avtroppende sjef har sammen med den faste staben og de øvrige arbeidstakerne utviklet en veldig fin virksomhet. Det er skapt et unikt miljø som det står stor respekt av. Derfor blir det ingen liten oppgave å overta, men med godt samarbeid og velkjent «lagånd» er jeg trygg på at vi skal evne å løse oppgaver og utfordringer til alles beste, sier Marit Måøy Holm i en pressemelding.

25 ansatte

Måøy Holm tar over etter Ragnar Moen. Han vil formelt være ansatt fram til 30. september. Helt siden oppstarten 2. januar 1991 har Moen ledet Ytre Namdal Vekst som nå eies 100 prosent av Nærøysund kommune.

Per i dag har virksomheten 25 fast ansatte. I tillegg er ca. 85 personer er del av drifta gjennom permanente og delvis tidsbegrensede tiltak.

– Ut fra hvor Ytre Namdal Vekst i dag står, mener styret at vi har ansatt en ny daglig leder som vil ivareta og videreutvikle vårt samfunnsoppdrag på best mulig måte. Dette omfatter bedriften, våre ansatte, vår eier og våre samarbeidspartnere. Virksomheten har gjennom 29 år vært en ubetinget suksess, og vi vil sammen arbeide for å befeste og gjerne styrke posisjonen, sier styreleder Kjell Skjevelnes i en pressemelding.

Fra Kolvereid

Marit Måøy Holm er opprinnelig fra Kolvereid og har utdanning innen økonomi og ledelse. I store deler av sin yrkeskarriere har hun jobbet med folk. I praksis vel 20 års erfaring fra personalområdet; både privat og offentlig sektor – og i virksomheter av ulik størrelse. Siden familien i april 2007 flyttet tilbake til Nærøy, har hun også arbeidet mye med næringsutvikling i regionen Ytre Namdal.