Jobbskifte:

Fra Zeiner media til Smart media

Håvard Zeiner blir innholdsprodusent hos Smart Media.

JOBB I SMART MEDIA: Håvard Zeiner har begynt som innholdsprodusent for Smart Media.  Foto: Privat

Nyheter

– Jeg har vært litt i dialog med Alexander Kjølstad en god stund og så bød muligheten seg nå i januar. Da måtte jeg si opp leiekontrakten for kontoret i andre etasje over Famille, da hele gården ble solgt og de skal til med oppussing. Det var en god mulighet til å begynne med noe nytt nå, sier Zeiner.

Han startet som ansatt i Smart Media den 1. februar. Som en av mange planlagte nyansettelser i 2020.

– Smart Media skal ansette veldig mange flere fremover og er en bedrift i vekst. Det er spennende å være en del av. Bedriften hadde 22 ansatte i 2018 og nå er de 35. Det kommer to nye ansatte nå i februar og en til i april. Det at de styrker seg med noen som kan skrive ga meg jobb her. Det er først og fremst tekst jeg skal levere, samt noe bilder og video.

Hva skjer med podcasten Tårnkak?

- Jeg og Rune Dølplads fortsetter med Tårnkak, vi flytter studioet i toppetasjen på huset vårt og sender hver fredag. Vi når potensielt 30.000 via Radio Trøndelag på FM-båndet fredag og lørdag, sier Zeiner.

Er Zeiner Media lagt ned?

– Jeg skal fortsette med litt matsaker for Mat fra Norge i Aftenposten en gang i måneden og opprettholder selskapet inntil videre.