Satser på ny hotelldrift før sommeren

Thon-gruppen vil rehabilitere det 3.000 kvadratmeter store arealet hos tidligere Stiklestad Park Hotell.

KAN ÅPNE DØRENE PÅ NYTT: Alt tyder på at Thon-gruppen nå åpner ny hotelldrift i lokalene til Nye Stiklestad Park Hotell i Verdal.   Foto: Johan Arnt Nesgård

Nyheter

VERDAL: Driften ved sentrumshotellet i Verdal har ligget brakk etter at Stiklestad Park Hotell avviklet driften i oktober i fjor. Årsaken var at driverne var uenige med huseier Amfi eiendom om husleia for hotellet, og at Amfi ønsket å bruke lokalene til butikker.

Nå ser det likevel ut til å gå mot ny hotelldrift etter at Thon-gruppen har meldt sin interesse for å pusse opp lokalene.

– Olav Thon har bestemt seg for at man skal pusse opp hotellet. Vi jobber med hvordan det skal driftes, og vi har et par drivere på hånden, sier regiondirektør Aage Lilleberg i Midt/Nord i Thon Eiendom til Innherred.

Oppussingen er i gang

Han forteller videre at prosjekteringen for å pusse opp hotellet er i gang, og at det ventes at det vil ta et par måneder å pusse opp lokalene.


Hotell i Verdal har stengt dørene

1. oktober var det slutt for hotellet i sentrum.


Senterleder Tove Merakerås hos Amfi Verdal forteller at sentret har jobbe med flere aktører, og lokalene i utgangspunktet var ønsket brukt som butikklokaler. Men at dette strandet da det ikke er veldig stor etableringsvilje på dette området for tiden.

– Men det er veldig positivt at det nå kommer et hotell i sentrum. Det skal ikke skje mye i Verdal før hotellkapasiteten er sprengt, sier Merakerås.

Ikke signert noen avtale

Hun sier videre at det foreløpig ikke er signert noen avtale, men at hun antar at planene ramler på plass.

– Men man vet aldri hva som skjer i siste ende, men mye tyder på at det går mot en hotellåpning i løpet av våren.