Jobbskifte:

Geir Ove Storøy overtar ansvaret for forvaltningen av 100 borettslag

Namsosingen Geir Ove Storøy tar over etter Anja Brasøygård som TOBBs områdeansvarlig for Namdal og Steinkjer.

TAR OVER: Geir Ove Storøy tar over som områdeansvarlig i TOBB etter Anja Brasøygård (til venstre). På bildet suppleres nåværende og kommende eiendomsforvalter av regnskapsmedarbeider Renate Hanssen.  Foto: Privat

Nyheter

NAMSOS: Jobbskiftet skjer i månedsskiftet mai/juni.

Geir Ove Storøy jobber i dag som felttekniker i Geomatikk AS. I tillegg har han en jobb i Trøndelag Fylkeskommune som faglærer elektro.

– Geir Ove sin kjennskap til borettslag og sameier har han med seg fra rollen som styreleder i både Østbyen Borettslag, Saghaugen Terrasse og Kirkegata 5 borettslag. Som styreleder i disse borettslagene har han fått erfaringer med å drifte og forvalte boligselskap. Under styrevervet i Østbyen har han tatt hånd om en større rehabilitering av bygningsmassen som har gitt borettslaget et stort kvalitetsløft, sier regionleder Øystein Veske i TOBB.

I sin nye stilling får Storøy ansvaret for forvaltningen av om lag 100 boligbyggelag.

– Han tar med seg en solid teknisk kompetanse og erfaring inn i stillingen. Dette kommer kundene til gode. Tidligere har den tekniske forvaltningen blitt betjent fra Levanger og Trondheim. Storøy tilfører derfor lokal kompetanse på forvaltning innen vedlikehold, rehabilitering og HMS i borettslag og sameier, sier Veske.

Boligbyggelaget TOBB fusjonerte med Namsos boligbyggelag i 2015. Den gangen hadde boligbyggelaget om lag 35 borettslag til forvaltning. I dag, 4 år senere, forvalter TOBB rundt 100 borettslag og sameier i markedsområdet fra Steinkjer i sør til Nærøysund i nord. Hovedkontoret til TOBB ligger i Trondheim. Selskapet har i tillegg avdelingskontorer i Namsos, Steinkjer og Levanger.