Jobbskifte:

Hilde tar over ledelsen i Norcod

Hilde Rutledal Storhaug er ansatt som daglig leder i oppdretts-selskapet Norcod. Hun tiltrer stillingen 1. mai.

NY SJEF: Hilde Rutledal Storhaug.   Foto: Norcod

Nyheter

TRONDHEIM/OTTERØYA: Det opplyser Norcod i en pressemelding.

Det Trondheims-baserte selskapet satser stort på torske-oppdrett i samarbeid med Namdal Settefisk AS. Sistnevnte selskap har allerede 200.000 torsk stående i sjøen ved en lokalitet utenfor Otterøya i Namsos kommune.

Tidligere i år hentet Norcod inn 105 millioner kroner i en rettet emisjon for å styrke satsingen,


Inngår torskeavtale som kan bety opp mot 35 nye arbeidsplasser

Namdal Settefisk og Namdal Torsk har inngått et samarbeid med Norcod om drift, slakting, videreforedling og salg av oppdrettstorsk.

Ny vår for oppdrettstorsken:

Trøndersk torskegründer hentet 105 millioner på én time

Torsken er på nytt «det neste store» i norsk havbruk. Nå har Trondheims-baserte Norcod AS hentet inn mer enn 100 millioner kroner til torskesamarbeidet med Namdal Settefisk AS.


– Vi er fornøyd over at Hilde blir med i ledelsen. Hun er et perfekt valg for en leder som kan ta oss opp til neste nivå. Jeg ser fram til å kunne dra nytte av hennes erfaring og kompetanse. Med dette sikrer vi selskapet suksess i årene som kommer, sier avtroppende daglig leder Rune Eriksen i pressemeldingen.

Eriksen selv skal fortsette i en fulltidsstilling ho Norcod med blant annet ansvar for produksjon.

Storhaug har jobbet med laks, kveite og torsk i flere oppdrettselskaper, og kommer fra sjømat- og akvakulturanalyseselskapet Kontali Analysi når hun tiltrer jobben i mai. Når hun nå kommer inn i selskapet i Trondheim, vil hun blant annet fortsette arbeidet med et oppdrettsanlegg for torsk i industriell skala.