Jobbskifte:

Tor Magne Stinussen blir ny økonomidirektør i Uninett

Tor Magne Stinussen (40) forlater stillingen som regiondirektør i SpareBank 1 Regnskapshuset SMN AS for å ta over som som økonomidirektør i Uninett AS.

NY ØKONOMIDIREKTØR: Tor Magne Stinussen  Foto: Pressefoto

Nyheter

TRONDHEIM: Stinussen tiltrer stillingen 10. august, melder Uninett i en pressemelding.

– Som kunnskaps-Norges IKT-infrastrukturselskap står Uninett AS overfor større investeringer for å etablere nødvendige tjenester på nasjonalt nivå. Digital infrastruktur har stor betydning for kvalitet og tempo i digitaliseringen av forskning og høyere utdanning, og god økonomisk styring er et suksesskriterium. Jeg er svært glad for å få Tor Magne Stinussen med på laget som vår økonomidirektør. Jeg føler meg trygg på at han med sin bakgrunn vil bli et verdifullt medlem av vår ledergruppe, og bringe verdifull kompetanse inn i videreutvikling av selskapet, sier Uninetts administrerende direktør Tom Are Røtting.

Stinussen er i dag regiondirektør i SpareBank 1 Regnskapshuset SMN AS. 40-åringen har tidligere hatt ledende posisjoner i konsulentselskapet PwC.

– Uninett AS er et spennende selskap med et meget viktig samfunnsoppdrag. Dette har ikke minst manifestert seg under nåværende pandemi, der verdien av IKT-infrastruktur innenfor forskning og høyere utdanning har blitt tydeligere enn noen gang. Jeg gleder meg til å starte i jobben, og tror min utdanning og arbeidserfaring har gitt meg en god plattform å bygge videre på i mitt arbeid for Uninetts kommende utvikling, sier Stinussen.