Jobbskifte:

Kjell Otto (35) skal lede ny avdeling med 200 ansatte i Veidekke

Steinkjermannen stiger i gradene og får nasjonalt linjelederansvar innenfor drift- og vedlikehold.

KLATRER på LEDERSTIGEN: Kjell Otto Bragstad (35) begynner som én av fem nye linjeledere i Veidekke Infrastruktur - som har 2.400 ansatte og omsetter for nesten ti milliarder kroner.  Foto: Veidekke

Nyheter

STEINKJER/OSLO: Fra 1. mai ble Veidekkes anleggs- og industrivirksomheter i Norge samordnet i den nye enheten Veidekke Infrastruktur. De fem linjelederne som skal lede sine forretningsområder fra 1. juni er nå klare..

En av de utvalgte er Kjell Otto Bragstad (35) fra Steinkjer - som har vært i entreprenør- og industrikonsernet siden 2008.

– Ja, siden jeg ikke har jobbet andre steder i løpet av de årene, er det klart at Veidekke har satt sitt preg på arbeidslivet. Det er artig å få tillit, og jeg liker faget drift- og vedlikehold. Sett utenfra er det et lite takknemlig fagområde, der du stort sett får tilbakemelding ting ikke er i orden, men jeg synes det er spennende - og folk som jobber i faget er veldig dyktige og stolte av det arbeidet de gjør, sier Bragstad.


Jobbskifte:

Her er søkerne til lederstillinga i regionrådet

Åtte personer har søkt jobben som ny administrativ leder i Namdal regionråd.


200 ansatte under seg

Bragstad har steget jevnt og trutt i gradene og kom fra stillingen som prosjektsjef i region Midt/Nord-Øst. Her hadde han personalansvar for 80 ansatte. Som linjeleder får han enda flere under seg; anslagsvis 200 egne - pluss en del innleide sesongarbeidere og underleverandører.

– Hva skal du gjøre som linjeleder?

– Jeg får ansvar for drift- og vedlikehold for den nye avdelingen Veidekke Infrastruktur. Det betyr ansvar for de mange driftskontraktene som konsernet har; de flest med fylker og stat, men også en med Avinor på Gardermoen. For meg blir det stort sett å jobbe med det samme som jeg har gjort de siste årene, men det er klart at ansvaret er større. Det er et tøft marked, og vi skal jobbe hardt for de kundene vi har og for å skaffe nye. Det er det vi lever av, sier Bragstad.


Jobbskifte:

Hun blir ny HR-sjef i NTE

Vibeke Tronstad Selnes er tilbake i NTE.


Pendling landet rundt

Bragstad bor fortsatt i Steinkjer, og akter også å gjøre det i fortsettelsen.

– Det blir en del pendling framover, og jeg liker også å være i felt for å jobbe med de som utfører jobbene. Det blir nok reising rundt om i Norge til stedene vi til enhver tid har prosjektene, sier Bragstad.

Bragstad er utdannet bygg-og miljøingeniør med toårig økonomisk/ administrativ utdannelse i tillegg. Han jobbet i Veidekke ved siden av studiene, og begynte i 2008 som anleggsleder for asfaltkjernedammer.

I 2009 begynte han med HMS og kalkulasjon i Drift og vedlikehold, avanserte til anleggsleder, assisterende distriktsleder, distriktsleder og prosjektsjef. Siden mars har han også vikariert som leder for Drift og vedlikehold.


Jobbskifte:

Tor Magne Stinussen blir ny økonomidirektør i Uninett

Tor Magne Stinussen (40) forlater stillingen som regiondirektør i SpareBank 1 Regnskapshuset SMN AS for å ta over som som økonomidirektør i Uninett AS.


Sjefen: – Dyktige ledere

Konserndirektør Øivind Larsen i Veidekke Infrastruktur sier i en pressemelding at han er godt fornøyd med de nye lederansettelsene.

– Dette er meget dyktige ledere med solid erfaring og gode resultater å vise til, og jeg gleder meg til å ta fatt på jobben med et samlet Veidekke Infrastruktur for å skape større verdier for våre kunder og eiere, sier Larsen.

Veidekke Infrastruktur vil ha om lag 2.400 ansatte og den samlede virksomheten omsatte for 9,8 milliarder kroner i 2019.


Jobbskifte:

Kim Rune Bøe blir logistikksjef i NTS

NTS forsterker fokuset på innovative logistikkløsninger. Kim Rune Bøe blir logistikksjef.