Nye bedrifter i Trøndelag 18. mai

Sju bedrifter ble etablert i Trøndelag i går, mandag 18. mai 2020. Her er hele lista.
Nyheter

Lista viser alle nye selskaper i Trøndelag som ble registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysundregistrene mandag 18. mai 2020. Totalt ble det registrert sju nye selskaper på denne datoen.

HEIM

Lice Eiendom As: Å eie, leie ut og omsette fast eiendom samt det som naturlig er i tilknytning til dette. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Styreleder: Øyvind Bertelsen-Tangvik.

LEVANGER

Utomhuset As: Tømrer- og grunnarbeid, samt annen virksomhet som kan gi økonomisk bidrag til selskapet. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Styreleder: Hallvard Brandseth.

ORKLAND

Ostem As: Salg av tjenester innenfor jord- og landbruksnæringen. Utleie, salg og kjøp av eiendom, og alt som står i naturlig sammenheng med dette. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Styreleder: Ola Stemshaug.

TRONDHEIM

24Seven As: Salg og montering av alarmsystemer, varmesystemer og lås og hva dermed står i forbindelse med dette. I tillegg kan selskapet investere i selskaper av lignende art. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Daglig leder og styreleder: Geir Arne Mahlum.

Perado Invest As: Investeringsvirksomhet og det som naturlig følger med slik virksomhet, samt å delta i andre selskaper. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Styreleder: Per Kristian Adolfsen.

Sameiet Skaugen Atrium C: Eierseksjonssameie Organisasjonsform: Eierseksjonssameie. Styreleder: Jan Erik Skoglie.

Wessels Gate 3A As: Utleie av egen og leid fast eiendom. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Styreleder: Fredrik Skogrand.

Artikkelen er generert av NT24s automatiske tekstrobot. Dataene er hentet fra Brønnøysundregistrene.