Jobbskifte:

Ranja (33) er ny leder for innovasjon og konseptutvikling

Jobbskiftet ble offentliggjort på bursdagen hennes.

NY JOBB: Ranja Hakkebo Vassli fikk feiret både bursdag og ny jobb i NTE på Steinkjer samme dag.  Foto: Tonje Ness Meinhardt, NTE

Nyheter

STEINKJER: Ranja Hakkebo Vassli er ny leder for innovasjon og konseptutvikling i NTE. Hun går fra stillingen som kundereiseansvarlig i samme bedrift hvor hun har vært ansatt i ni år.

– Dette er et område som engasjerer meg. Jeg får energiboost av kreativitet og systematikk og gleder meg til å jobbe med mange dyktige mennesker, sier Hakkebo Vassli.


Jobbskifte:

Odd-Eirik Grøttheim (41) blir ny leder for NTEs bredbåndssatsing

NTE fant en kandidat i egne rekker da stillingen som konserndirektør telekom skulle besettes.


Nye ideer

Hun ser frem til å jobbe tett med bærekraft, grønn omstilling og digitalisering.

– NTE står foran en mengde viktige oppgaver fremover, og bare under koronaperioden nå har forbrukerne lagt mer merke til viktigheten av moderne fiberbredbånd og at alt fungerer optimalt. Store deler av Trøndelag mangler fremdeles tilgang.

Hakkebo Vassli tror også utfasing av fossil energi kommer mer og mer fremover.

– Vi opplever økende interesse for elbilladere og solenergi i hjemmet. Mange har et ønske om å redusere strømforbruket. Det skjer mye spennende ute i markedet.

NY TITTEL: Ranja Hakkebo Vassli har jobbet ni år i NTE og er nå klar for nye utfordringer i bedriften.  Foto: Tonje Ness Meinhardt, NTE

Dobbelt hurra

Mandag ble tiltredelsen offentliggjort internt, noe som ga doble gratulasjoner til dama som er bosatt i Verdal. Vimplene var nemlig allerede hengt opp over pulten hennes i anledning 33-årsdagen.

Hakkebo Vassli sier at det er en meget spennende jobb hun nå går til, og at hun som leder for innovasjon og konseptutvikling vil jobbe tett med tverfaglige team internt i NTE, og med eksterne innovasjonsnettverk. Hun vil rapportere til konserndirektør Svein Olav Munkeby.

– Jeg tror generelt at kundene vil etterspørre mer konsepter og pakkeløsninger, som for eksempel solenergi og lagring. Det handler om å lage gode løsninger som kundene kan ta ibruk på en enkel måte. Jeg gleder meg til å ta fatt på det. 1. juli er egentlig oppstartdatoen i følge kontrakten, men jeg må avslutte jobben jeg har skikkelig før jeg kan ha full fokus på den nye.


Jobbskifte:

Hun blir ny HR-sjef i NTE

Vibeke Tronstad Selnes er tilbake i NTE.


Hvordan skal du feriere i sommer?

– Det blir mye hjemme i Verdal, samt en tur til Leka, der jeg kommer fra. Det blir mer tid hjemme i år og familieferien tar vi litt som det kommer, været får guide oss.


Fremdeles ingen kvinner i NTE-toppen

I over ti år har NTE lovet bot og bedring når det gjelder kvinneandel, men fremdeles er det ingen endring.