Lokalmat, kafé, webportaler og solfilm, se lista over nye bedrifter i Trøndelag

11 bedrifter ble etablert i Trøndelag i går, onsdag 24. juni 2020. Her er hele lista.
Nyheter

Lista viser alle nye selskaper i Trøndelag som ble registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysundregistrene onsdag 24. juni 2020. Totalt ble det registrert 11 nye selskaper på denne datoen.

INDERØY

God Mat Lokalt As: Butikkhandel med bredt vareutvalg av nærings- og nytelsesmidler via både fysisk butikk og digital bestillingsløsning. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 110.000,00. Styreleder: Marie Vorum.

LEKA

Leka Utmarkslag Sa: Samle beitebrukere innen området for i fellesskap å legge forholdene til rette for en best mulig utnytting av utmarksbeite, redusere tap av dyr og sikre dyrenes velferd gjennom organisert tilsyn, organisert sanking og andre målrettede fellesstiltak. Organisasjonsform: Samvirkeforetak. Styreleder: Jacob Andreas Sandvik.

OPPDAL

Asto Oppdal As: Investering og utvikling av eiendom, samt investering i selskaper og annen investeringsvirksomhet som naturlig hører sammen med dette. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Styreleder: Oscar Torve.

RØROS

Røros Solfilm Og Tuningservice As: Montering av proff-solfilm på vinduer i bil og andre kjøretøy, montering av dekor på alt av kjøretøy, samt alt annet som naturlig hører sammen med dette, herunder eventuell deltakelse i andre virksomheter. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Daglig leder: Morten Homnes. Styreleder: Stig Bauck Homnes.

SELBU

Per Sjøvold Waterworks As: Annen forskning og annet utviklingsarbeid innen naturvitenskap og teknikk. Medvirke i andre selskaper innen samme virksomhetsområde. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Daglig leder og styreleder: Per Jarle Hårstad.

STEINKJER

Aslaksen Holding As: Å investere i selskaper og eiendom og alt annet som naturlig faller sammen med dette, herunder å delta i andre selskaper med lignende virksomhet, kjøp og salg av aksjer, eller på annen måte gjøre seg interessert i andre foretagende. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Daglig leder og styreleder: Milad Iversen Shahvand.

Åker Og Bris As: Drift av web-portaler. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Daglig leder: Per Markus Åkerlund. Styreleder: Theo Brissach.

TRONDHEIM

Babs Invest As: Å investere i andre foretak, samt økonomisk rådgivning som naturlig faller inn under dette. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Daglig leder og styreleder: Lill Bente Skei.

Håndverkerservice V/Indulis Peremezs: Diverse småoppdrag innen snekring, maling, opp-pussing og annet arbeid som faller naturlig inn som håndverker. Organisasjonsform: Enkeltpersonforetak. Daglig leder og styreleder: . Innehaver: Indulis Peremezs.

Stiftelsen Mot Foundation: Organisasjonsform: Stiftelse. Daglig leder og styreleder: .

VERDAL

Bærja Kafe As: Drift av kafe og det som naturlig står i forbindelse med dette. Selskapet kan også delta i annen virksomhet. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Daglig leder: Ingrid Selbek. Styreleder: Kathrine Sandvold Lundgren.

Artikkelen er generert av NT24s automatiske tekstrobot. Dataene er hentet fra Brønnøysundregistrene.