Øras Dager erstattes av ståhei og rebusløp

Verdal næringsforum opplyser at de har funnet en light-løsning av martnaen.

ØRAS DAGER: Ingrid Dahl Furunes og Arnstein Langåssve. Her fra planleggingen av Øras Dager i 2019. I år fører koronaen til at arrangementet avlyses, men det lanseres en light-versjon av martnaen.  Foto: Elin Sofie Lorvik

Nyheter

VERDAL: Som tidligere annonsert har Øras Dager prøvd å lande en form for løsning for næringslivet når det gjelder avlysningen av Øras dager 2020.

– Vi ønsker fortsatt å fylle Verdal med god stemning, liv og aktivitet – og kan nå endelig meddele at vi gjør klart til Øras ståhei-dager, melder daglig leder i Vedal næringsforum, Ingrid Dahl Furunes.


Denne våren har det vært andre boller for Innherredsbakeriet

Vømmølfestivalen og Øras Dager er avlyst. For Innherredsbakeriet på Verdalsøra er det merkbart.


Rebusløype

I en melding som fredag gikk ut til alle medlemsbedriftene meldes det at det arrangeres en rebusløype med flotte salgsaktiviteter i Verdal.

– Slik kan bedrifter fortsatt tilby martnastilbud, og får i år samtidig muligheten til å vise frem sine egne lokaler. Vi håper og tror mange av innbyggerne/besøkende vil sette pris på å fortsatt få «martnastilbudene», spesielt i år ettersom det meste av andre arrangement er avlyst, melder Dahl Furunes, som håper mange blir med og skaper god stemning i sentrum.

Rebusløypa vil gå gjennom Verdal 20.- 22. august og er innom 15-20 bedrifter. Rebusløypa er en konkurranse hvor alle besøkende som har vært innom minst sju steder og registrert seg, er med i trekningen av en hovedpremie i tillegg til noen uttrekkspremier.