Jobbskifte:

Grethe er ny butikksjef på Namsskogan

Grethe Kvalvik er ansatt som ny butikksjef ved Coop Marked Namsskogan.

NY SJEF: Grethe Kvalvik er ansatt som ny butikksjef ved Coop Marked Namsskogan.  Foto: Coop

Nyheter

NAMSSKOGAN: – Vi er veldig fornøyd med å få plass Grethe som butikksjef. Grethe har lang erfaring, og kjenner kundene og butikken godt. Jeg tror hun kommer til å gjøre en veldig god jobb for butikken og lokalsamfunnet på Namsskogan, sier Bjørn Vik-Mo, viseadministrerende direktør i Coop Midt-Norge.

Kvalvik startet i butikken som vikar i 1998, og bor på Brekkvasselv.

– Jeg er opptatt av at vi skal være den gode nærbutikken. Det flotte med en slik butikk er at man har tid til å slå av en prat, og mulighet til å kunne gjøre det lille ekstra. Og så er vi selvsagt i tillegg et naturlig stoppunkt for de som ferdes langs E6. Nå ser vi frem til en travel sommer, det merkes godt hos oss at turisttrafikken er i gang igjen, sier Grethe Kvalvik.