Nye bedrifter i Trøndelag 6. juli

14 bedrifter ble etablert i Trøndelag mandag 6. juli 2020. Her er hele lista.
Nyheter

Lista viser alle nye selskaper i Trøndelag som ble registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysundregistrene mandag 6. juli 2020. Totalt ble det registrert 14 nye selskaper på denne datoen.

HITRA

Zahl Byggservice.: Tømrer og snekkertjenester. Levering av materiell til prosjektet, og utførelse av snekkerarbeid på prosjektet. Organisasjonsform: Enkeltpersonforetak. Daglig leder og styreleder: . Innehaver: Reno Zahl.

INDRE FOSEN

Dypaune Invest As: Eie aksjer i ett eller flere selskaper, og forvalte avkastningen. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Daglig leder og styreleder: Terje Dypaune.

MELHUS

Trippel B Auto As: Kjøp, import og salg av brukte biler, samt det som naturlig står i forbindelse med dette. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Styreleder: Bjørn Birger Bakke.

RØROS

Ingeniørfirmaet Myran As: Salg, montasje og konsulentvirksomhet av ventilasjon og klimatekniske installasjoner, samt blikkenslagerverksted, og andre produkter/tjenester som naturlig hører til dette. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 100.000,00. Daglig leder og styreleder: Arne Myran.

SELBU

Veterinær Magnusdottir As: Å drive veterinærvirksomhet med tilhørende tjenester samt det som naturlig står i forbindelse med dette. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Daglig leder og styreleder: Sigridur Marta Magnusdottir.

TRONDHEIM

Engvik Eiendom Ii As: Kjøp, salg og utleie av fast eiendom. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Styreleder: Svein Martin Salbubæk Engvik.

Golden Waffles As: Utleie av utstyr, og salg av produkter, handel med varer til dagligvare, foodservice, convenience, restauranter, hotell og private. Konseptutvikling. Investering i eiendom og annen virksomhet gjennom kjøp av aksjer. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Daglig leder og styreleder: Jan Yttereng.

Lumen Decoy As: Utvikling og salg av utstyr til oppdrettsnæringen. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Daglig leder og styreleder: Torleif Nerbøvik.

Perilla Import As: Salg og import av matvarer og andre produkter som naturlig hører sammen med dette. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Daglig leder og styreleder: Huong Van Tran.

Phet Bunpradab Helse Massasje: Thaimassasje. Organisasjonsform: Enkeltpersonforetak. Daglig leder og styreleder: . Innehaver: Phet Bunpradab.

Sameiet Tiller Hageby B7: Eierseksjonssameie Organisasjonsform: Eierseksjonssameie. Styreleder: Linda Waltoft.

Soga As: Investering i andre selskaper med tilhørende konsulentvirksomhet. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Styreleder: Aasmund Frøseth.

Vegvisir Husky & Consulting As: Konsulenttjenester/rådgiving innen kommunikasjonsteknologi og markedsføring, samt drift og utvikling av et langdistanse hundekjøringsteam, under navnet Vegvisir Husky - og salg av reklame/sponsoravtaler knyttet til dette. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Styreleder: Gaute Busch.

Yestel Trondheim As: Tjenesteyting med tilknytning til salg og markedsføring, rekruttering og bemanning. Selskapet skal også kunne foreta investeringer i aksjer samt hva hermed står i forbindelse, herunder deltagelse eller på annen måte å gjøre seg interessert i andre selskaper. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Daglig leder: Fredrik Claussen Rostrup Ellingsen. Styreleder: Martin Eidem Hansen.

Artikkelen er generert av NT24s automatiske tekstrobot. Dataene er hentet fra Brønnøysundregistrene.