Nye bedrifter i Trøndelag 13. juli

19 bedrifter ble etablert i Trøndelag mandag 13. juli 2020. Her er hele lista.
Nyheter

Lista viser alle nye selskaper i Trøndelag som ble registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysundregistrene mandag 13. juli 2020. Totalt ble det registrert 19 nye selskaper på denne datoen.

INDRE FOSEN

Fenstad Invest As: Å eie akjser i et eller flere selskaper og forvalte avkastningen. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Daglig leder og styreleder: Bård Fenstad.

MALVIK

Roger Solfilm As: Selge tjenester og varer innen montering av solfilm og folie på bil og hus. Salg av tilpassede solskjermingsprodukter, og annet som naturlig sammenfaller med dette, samt deltakelse i andre selskaper, investeringer og nærliggende virksomhet. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Daglig leder: Janne Hammer Johnsen. Styreleder: Berit Aarstrand.

NAMSOS

Skin Deep Namsos Tor Andre Klingen: Tatovering. Organisasjonsform: Enkeltpersonforetak. Daglig leder og styreleder: . Innehaver: Tor Andre Klingen.

NÆRØYSUND

Eco Seafood As: Fremstilling/salg av akvakultur samt alt som står i forbindelse med dette og andre produkter som naturlig faller sammen med dette, herunder å delta i andre selskaper med lignende virksomhet, kjøp og salg av aksjer, eller på annen måte gjøre seg interessert i andre foretagender. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Daglig leder: Vegar Skillingstad Livik. Styreleder: Thomas Williksen.

OPPDAL

Jmh As: Investering og utvikling av eiendom, samt investering i selskaper og annen investeringsvirksomhet som naturlig hører sammen med dette. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Styreleder: Jonas Morken Hoel.

OSEN

Nordmeland Eiendom Ans: Utvikle og drifte eiendom. Organisasjonsform: Ansvarlig selskap (ANS). Daglig leder og styreleder: . Deltakere: Jørn Nordmeland.

SELBU

Per Sjøvold Invest Ii As: Investeringsselskaper og lignende lukket for allmennheten. Medvirke i andre selskaper innen samme virksomhetsområde. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 39.583,33. Daglig leder og styreleder: Per Jarle Hårstad.

SNÅSA

Tvestad Utleie: Utleie av maskiner og tjenester. Organisasjonsform: Enkeltpersonforetak. Daglig leder og styreleder: . Innehaver: John Olav Tvestad.

TRONDHEIM

Ek Gruppen As: Eiendomsvirksomhet ved kjøp av eiendommer for utleie, foruten å være et holdingselskap for virksomheter med lignende virksomhet. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Daglig leder: Arne Elsberger-Krogstad. Styreleder: Veronika Antonia Elsberger-Krogstad.

Horg 3 As: Investere i og utvikle, selge eller leie ut fast eiendom direkte eller gjennom selskaper. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Daglig leder: Anders Krigsvoll. Styreleder: Gisle Borgar Krigsvoll.

Krogstad Eiendom Og Invest As: Eiendomsvirksomhet ved kjøp av eiendommer for utleie, foruten å være et holdingselskap for virksomheter med lignende virksomhet. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Styreleder: Tore Krogstad.

Mats Nesset Holding As: Kjøp og salg av aksjer eller på annen måte gjøre seg interessert i andre foretak. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Daglig leder og styreleder: Mats Tømmerdal Nesset.

Mhb As: Utleie av fast eiendom, kjøp og salg av eiendom Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 100.000,00. Daglig leder og styreleder: Mathias Haugen Bjørkli.

Pa Newco14 As: Investering i, kjøp, utvikling, forvalting og salg av forretningsvirksomhet, aksjer og andeler, eiendom samt annen aktivitet som står naturlig i sammenheng med dette. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Styreleder: Bente Øwre.

Pa Newco15 As: Investering i, kjøp, utvikling, forvalting og salg av forretningsvirksomhet, aksjer og andeler, eiendom samt annen aktivitet som står naturlig i sammenheng med dette. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Styreleder: Bente Øwre.

Pa Newco16 As: Investering i, kjøp, utvikling, forvalting og salg av forretningsvirksomhet, aksjer og andeler, eiendom samt annen aktivitet som står naturlig i sammenheng med dette. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Styreleder: Bente Øwre.

Serrao Transport Konsulting: Sivil infrastruktur rådgivende rundt transport og logistikk. Organisasjonsform: Enkeltpersonforetak. Daglig leder og styreleder: . Innehaver: Sebastian Stephan Serrao.

Søbstadvegen 19A As: Investere i og utvikle, selge eller leie ut fast eiendom direkte eller gjennom selskaper. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Daglig leder: Anders Krigsvoll. Styreleder: Gisle Borgar Krigsvoll.

Wåde As: Bygge effektive markedsføringsløsninger Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Styreleder: Jan-Olav Wåde.

Artikkelen er generert av NT24s automatiske tekstrobot. Dataene er hentet fra Brønnøysundregistrene.