Nye bedrifter i Trøndelag 17. juli

17 bedrifter ble etablert i Trøndelag fredag 17. juli 2020. Her er hele lista.
Nyheter

Lista viser alle nye selskaper i Trøndelag som ble registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysundregistrene fredag 17. juli 2020. Totalt ble det registrert 17 nye selskaper på denne datoen.

HØYLANDET

Tanja Skage: Skjønnhetspleie. Profesjonell negleterapeut som tilbyr behandlinger i form av manikyr, støp og design av kunstnegler, legging av gele-lakk, neglelakk og lakking av tær. Organisasjonsform: Enkeltpersonforetak. Daglig leder og styreleder: . Innehaver: Tanja Marika Hårstad Skage.

MELHUS

Grt Holding As: Selv, gjennom hel- eller deleide selskaper eller samarbeide med andre virksomheter, å forestå investeringsvirksomhet, eiendomsforvaltning og annen virksomhet beslektet med denne. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.439,00. Daglig leder og styreleder: Geir Rune Trøan.

Grt Invest As: Selv, gjennom hel- eller deleide selskaper eller samarbeide med andre virksomheter, å forestå investeringsvirksomhet, eiendomsforvaltning og annen virksomhet beslektet med denne. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 49.900,00. Daglig leder og styreleder: Geir Rune Trøan.

RENNEBU

Fjellstad Rune: Anleggsmaskinkjøring. Organisasjonsform: Enkeltpersonforetak. Daglig leder og styreleder: . Innehaver: Rune Fjellstad.

SELBU

Hersjøvann As: Å bygge, eie og drive forsyning av vann til bygningsmasse dertil regulerte områder ved Hersjøen i Selbu. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Daglig leder og styreleder: Hans Bårdsgård.

STJØRDAL

Hallan Maskin Og Transport As: Godstransport på vei, vintervedlikehold av vei, grunn og utomhusarbeid, samt leiekjøring i landbruket. Selskapet kan også investere i, og foreta utleie av fast eiendom. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Daglig leder og styreleder: Jon Erik Hallan.

TRONDHEIM

Dd Consult As: IT-konsulenter og rådgivning, bedriftsrådgivning, produktdesign. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Styreleder: Dimitri Alphonse Paul Jacques Denimal.

Event Logistikk As: Event logistikk. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Styreleder: Arnt Einar Andersen.

F3 Utbygging As: Investeringer i og utleie av fast eiendom samt annet som står i forbindelse med dette - herunder deltakelse i andre selskaper eller virksomheter. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 50.000,00. Styreleder: Mikal Haugen Bjørnstad.

Klimalos- Ellen-Birgitte Strømø: Konsulenttjenester innen klimatilpasning. Organisasjonsform: Enkeltpersonforetak. Daglig leder og styreleder: . Innehaver: Ellen-Birgitte Strømø.

Lab5E As: Levere rådgiving, tjenester, programvare og hardware rettet mot tingenes internett (IoT), samt konsulenttjenester og annet som står naturlig i forbindelse med dette. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 100.000,00. Daglig leder: Bjørn Borud. Styreleder: Ståle Holberg Dahl.

Lindbak Drift As: Erverve, eie og forvalte aksjer, fast eiendom og andre formuesobjekter og virksomhet forbundet med det. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 1.000.000,00. Styreleder: Tore Lindbak.

Nwc Holding As: Eierskap i andre selskap. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Styreleder: Steinar André Olsen.

Oceanex As: IT utvikling og levering av ingeniørtjenester. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 50.000,00. Styreleder: Stein Ove Erikstad.

Sameiet Taarnet Bakke: Eierseksjonssameie. Organisasjonsform: Eierseksjonssameie. Styreleder: Gaute Amund Ringvold.

Viking Sharpening Poucha: Kniv og verktøy sliping. Organisasjonsform: Enkeltpersonforetak. Daglig leder og styreleder: . Innehaver: Lukas Poucha.

VERDAL

Master Sealing Holding As: Kjøp og salg av aksjer, kjøp og salg av eiendom og annen virksomhet som står i naturlig forbindelse med dette, herunder å delta i andre selskap med lignende virksomhet. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Daglig leder: Hågen Grandgård Vedul. Styreleder: Robert Langland.

Artikkelen er generert av NT24s automatiske tekstrobot. Dataene er hentet fra Brønnøysundregistrene.