Nye bedrifter i Trøndelag 20. juli

Ni bedrifter ble etablert i Trøndelag i går, mandag 20. juli 2020. Her er hele lista.
Nyheter

Lista viser alle nye selskaper i Trøndelag som ble registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysundregistrene mandag 20. juli 2020. Totalt ble det registrert ni nye selskaper på denne datoen.

FRØYA

Aquapylon As: Utvikling av teknologi og tjenester til havbruksnæringen. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 100.000,00. Styreleder: Bertil Johansen.

LEVANGER

Inga Selvig Bratland: Klinisk psykologtjeneste. Organisasjonsform: Enkeltpersonforetak. Daglig leder og styreleder: . Innehaver: Inga Selvig Bratland.

Victoria Sjøsiden As: Drift av restaurant, bakeri, gatekjøkken, uteservering, catering og annet som naturlig hører herunder. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Daglig leder og styreleder: Dejan Wilsen.

MIDTRE GAULDAL

Jakobsen Enodd: Tradisjonell gårdsdrift med produksjon av kjøtt, ull, grønnsaker og frukt. Foredling og salg av lokale råvarer. Utleie av selskapslokale. Kulturelle arrangement. Produksjon og servering av alkoholholdige drikker med fokus på bruk av lokale råvarer. Organisasjonsform: Enkeltpersonforetak. Daglig leder og styreleder: . Innehaver: Sarah Jakobsen Enodd.

RENNEBU

Grindal Salmon Lodge As: Kjøp og salg av varer og tjenester i forbindelse med reiselivsvirksomhet rettet mot fiske og friluftsliv. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Daglig leder og styreleder: Erik Hansen Lier.

STJØRDAL

Opplevelser For Livet Kay Morten Myrbekk: Strandkiosk i sommersessongen ved Storvika badeplass på Stjørdal. Organisasjonsform: Enkeltpersonforetak. Daglig leder og styreleder: . Innehaver: Kay Morten Myrbekk.

TRONDHEIM

Sameiet Eliløkken Sjøside 4: Eierseksjonssameie. Organisasjonsform: Eierseksjonssameie. Styreleder: Per Jarle Eide.

Teater Basun Ans: Skal være et samarbeid for å produsere og spille teater og kultur for alle målgrupper. Organisasjonsform: Ansvarlig selskap (ANS). Daglig leder og styreleder: . Deltakere: Ole Fredrik Wannebo, Magnus Gunnes Winsvold, Christine Therese Thorkildsen Aspenberg.

Ulvan Ship Management As: Drift av sjøverts virksomhet. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Daglig leder: Arild Hoff. Styreleder: Ivar Christian Ulvan.

Artikkelen er generert av NT24s automatiske tekstrobot. Dataene er hentet fra Brønnøysundregistrene.