Nye bedrifter i Trøndelag 21. juli

Fem bedrifter ble etablert i Trøndelag i går, tirsdag 21. juli 2020. Her er hele lista.
Nyheter

Lista viser alle nye selskaper i Trøndelag som ble registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysundregistrene tirsdag 21. juli 2020. Totalt ble det registrert fem nye selskaper på denne datoen.

LEVANGER

Pkh & Sønn Transport As: Transport og transporttjenester, investering i finansielle aktiva, samt hva hermed står i naturlig forbindelse med, herunder å delta i andre selskaper med tilsvarende virksomhet. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Styreleder: Per Kåre Hjelmstadbakk.

STEINKJER

Berg Media: Drift av medieportaler. Organisasjonsform: Enkeltpersonforetak. Daglig leder og styreleder: . Innehaver: Magnus Berg.

TRONDHEIM

Hardraada Investments As: Å investere i selskaper og eiendom og alt annet som naturlig faller sammen med dette, herunder å delta i andre selskaper med lignende virksomhet, kjøp og salg av aksjer, eller på annen måte gjøre seg interessert i andre foretagende. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Daglig leder og styreleder: Viktor Munch Akse.

Øiens Salong: Neglesalong, pleier og forlenger negler, salg av oljer og kremer for bedre utbytte av neglebehandling. Organisasjonsform: Enkeltpersonforetak. Daglig leder og styreleder: . Innehaver: Ronja Iren Moen Øien.

VERDAL

Intrinsic As: Tjenester knyttet til helikoptertransport og andre transporttjenester inkludert undervisning, kurs og konsulenttjenester og det som naturlig hører samme med dette, inkludert deltakelse i andre selskaper. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 100.000,00. Daglig leder og styreleder: Tor Henrik Krokstad.

Artikkelen er generert av NT24s automatiske tekstrobot. Dataene er hentet fra Brønnøysundregistrene.