Nye bedrifter i Trøndelag 24. juli

20 bedrifter ble etablert i Trøndelag fredag 24. juli 2020. Her er hele lista.
Nyheter

Lista viser alle nye selskaper i Trøndelag som ble registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysundregistrene fredag 24. juli 2020. Totalt ble det registrert 20 nye selskaper på denne datoen.

INDRE FOSEN

Jørgen Steen: Anleggsvirksomhet utført med gravemaskin. Organisasjonsform: Enkeltpersonforetak. Daglig leder og styreleder: . Innehaver: Jørgen Steen.

NAMSOS

Gaea By M&H As: Selge varer og tjenester innen garn, bekledning, smykker, interiør - og annet som naturlig sammenfaller med dette - samt deltakelse i andre selskaper, investeringer og nærliggende virksomhet. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Daglig leder: Hilde Kristin Påsche. Styreleder: May-Lillian Berntsen.

NÆRØYSUND

Rørvik Rorbuer As: Investeringer i fast eiendom, kjøp, salg, utleie og drift av disse, samt virksomhet som naturlig følger av dette. Herunder deltakelse i andre selskaper. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Daglig leder og styreleder: Tron Arild Nogva.

T A Nogva Holding As: Investeringer i andre selskaper samt det som naturlig står i forbindelse med dette. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 40.000,00. Styreleder: Tron Arild Nogva.

OPPDAL

Oppdal Hytteservice As: Å selge vaktmestertjenester og formidling av hytter. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Daglig leder: Jørgen Slettbakk. Styreleder: Per Inge Maridal.

STJØRDAL

Fides Levanger Brygge As: Investere i eiendom, samt alt som står i forbindelse med dette. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Daglig leder: Roar Vikvang. Styreleder: Tor Jakob Reitan.

Meråker Camping As: Drift av campingplass, kjøp, salg og utleie av eiendom og annen virksomhet som naturlig faller sammen med dette. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 100.000,00. Styreleder: Gudmund Overvik.

TRONDHEIM

Axact Digitizers Usa Adeel: Logodesign: lage logoer på datamaskin og selge dem online internasjonalt. Organisasjonsform: Enkeltpersonforetak. Daglig leder og styreleder: . Innehaver: Ahsan Adeel.

Byggservicejan As: Bygge oppføring, vedlikeholdstjenester, renovering av bygg. Alminnelig tjenesteyting innenfor bygge bransjen. Renholdstjenester. Transporttjenester. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Daglig leder og styreleder: Anna Iwona Kucharska.

Evento Norge As: Arrangering og tilrettelegging av eventer, konserter og lignende, bistand i forbindelse mde slike arrangementer, samt deltagelse i andre virksomheter. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Daglig leder: Rolf Erling Teigen. Styreleder: Thomas Lidal Jamne.

Filter Optix As: Salg av briller, sovemasker, lyspærer, lysterapilamper, infrarød saunaer og lignende produkter. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Daglig leder: Hendrik Andre Westervold. Styreleder: Robin Dragstmo Andersen.

Gram Franck Holding As: Investere og forvalte kapital. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Daglig leder og styreleder: Ask Gram Franck.

Grini Sekkbærerlag: Guidede turer og kurs, førstehjelpskurs, salg av digitale og fysiske produkter. Organisasjonsform: Enkeltpersonforetak. Daglig leder og styreleder: . Innehaver: Eirik Christoffer Grini.

Iregro As: Psykiatrisk samtaleterapi, foredrag, rådgivning innen HMS-arbeid. Veiledning. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Styreleder: Irene Grønning.

Naas Elektro As: Elektroarbeid og salg av varer og tjenester. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Daglig leder og styreleder: Bjørn Olav Naas.

Ranheim Parkering As: Utbygging og drift av parkeringsanlegg og det som står i den forbindelse. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Daglig leder: Arne Kristian Fredriksen. Styreleder: Rune Venås.

This Daze Da: Å drifte bandet " This Daze " best mulig. Organisasjonsform: Ansvarlig selskap, delt ansvar. Daglig leder og styreleder: . Deltakere: Martin Engelien, Martin Jøraandstad Ringerud, Hallvard Løberg Näsvall, Erlend Eggan.

Toy As: Agenturhandel med leker, gaveartikler og hestehold. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Daglig leder og styreleder: Kjell Arve Jensen.

Øvingseksperten As: IT-tjenester og markedsføring rettet mot undervisning og support. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Daglig leder og styreleder: Knut Wiig.

ØRLAND

Codfisk As: Fiske og investeringer i denne forbindelse Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 300.000,00. Styreleder: Fred Stabell.

Artikkelen er generert av NT24s automatiske tekstrobot. Dataene er hentet fra Brønnøysundregistrene.