Nye bedrifter i Trøndelag 28. juli

16 bedrifter ble etablert i Trøndelag i går, tirsdag 28. juli 2020. Her er hele lista.
Nyheter

Lista viser alle nye selskaper i Trøndelag som ble registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysundregistrene tirsdag 28. juli 2020. Totalt ble det registrert 16 nye selskaper på denne datoen.

LEVANGER

Håvard Langeland: Jordbruksvirksomhet med korn og skogbruk. Organisasjonsform: Enkeltpersonforetak. Daglig leder og styreleder: . Innehaver: Håvard Langeland.

Imeah As: Investering og utleie av fast eiendom, samt dertil tilhørende virksomhet, herunder å delta i andre selskap med liknende virksomhet. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 4.000.000,00. Daglig leder: Emil Svepstad Olsen. Styreleder: Inge Olsen Fagerhaug.

ORKLAND

Optimal Management As: Salg av administrative tjenester og andre støttefunksjoner til bedrifter som etterspør det, samt andre tjenester som vi innehar kompetanse på som styret finner det fornuftig å arbeide med. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 50.000,00. Daglig leder: Marith Birgitte Bjørklund Størseth. Styreleder: Eigil Johansen.

SELBU

Knausen Avlastning & Opplevelser As: Salg av sosiale tjenester som avlasting og opplevelser. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Daglig leder: Lars-Erik Flønes. Styreleder: Gunhild Walstad.

STJØRDAL

Medbroen Gårdsbarnehage As: Drift av barnehage samt det som naturlig står i forbindelse med dette. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Daglig leder: Hjørdis Kindem Thyholt. Styreleder: Petter Bjerve.

TRONDHEIM

A-Invest As: Investere i selskaper og eiendom og alt annet som naturlig faller sammen med dette, herunder å delta i andre selskaper med lignende virksomhet, kjøp og salg av aksjer, eller på annen måte gjøre seg interessert i andre foretagende. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Daglig leder og styreleder: Amanda Engberg Andersen.

Advokat Erik Vatne As: Advokatvirksomhet, samt hva som naturlig står i forbindelse med dette, herunder deltakelse i andre selskaper. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Daglig leder og styreleder: Erik Vatne.

Annet Vis As: Eie og forvalte investeringer. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Daglig leder: Karianne Belboe. Styreleder: Ove Pryde Pettersen.

Arne Fredrik Fossum: Fotterapi. Organisasjonsform: Enkeltpersonforetak. Daglig leder og styreleder: . Innehaver: Arne Fredrik Fossum.

Heggset Invest As: Eie aksjer i ett eller flere selskaper, og forvalte avkastning. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 60.000,00. Styreleder: Runar Heggset.

Hokonordic As: Import og salg av klær. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 120.000,00. Daglig leder: Ella Grønbech. Styreleder: Albert Barrabino Ponce.

Hoppidet As: Holdingsselskap. Selskapets virksomhet er å investere i selskaper og eiendom og alt annet som naturlig faller sammen med dette, herunder å delta i andre selskaper med lignende virksomhet, kjøp og salg av aksjer, eller på annen måte gjøre seg interessert i andre foretagende. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Styreleder: Aksel Borgen.

Markisemesteren As: Salg og montering av markiser og annet solskjermingsutstyr. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 50.000,00. Daglig leder: Bjarne Livik. Styreleder: Kai Thrones.

Mga Design As: Salg av grafisk designtjenester. Digitalt grafisk arbeid til bedriftsmarkedet. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Daglig leder og styreleder: Marthe Gravseth Aspen.

VERDAL

Trøndelag Outfitters As: Utvikle, markedsføre og selge reiselivsprodukter. Drive nettbutikk. Investeringer i aksjer samt deltakelse i andre selskaper og virksomheter. Gjennomføre ulike konsulent- og rådgivningsoppdrag. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Daglig leder: Ole Marius Rekve Bjugan. Styreleder: Espen Joachim Hermann.

ØRLAND

Advokatfirmaet Yrjar As: Drive advokatvirksomhet og annen juridisk bistand, samt omsetning av fast eiendom og annen virksomhet som går inn under eiendomsmegling. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Daglig leder og styreleder: Hilde Irén Amundsen Myklatun.

Artikkelen er generert av NT24s automatiske tekstrobot. Dataene er hentet fra Brønnøysundregistrene.