Lørdag åpner Thon-hotellet i Verdal

Det nye hotellet har 40 rom og er tilknyttet kjøpesenteret AMFI Verdal.

HOTELLEIER: Olav Thon.  Foto: Gry Traaen

Nyheter

VERDAL: Driften ved sentrumshotellet i Verdal har ligget brakk etter at Stiklestad Park Hotell avviklet driften i oktober i fjor. Årsaken var at driverne var uenige med huseier Amfi eiendom om husleia for hotellet, og at Amfi ønsket å bruke lokalene til butikker.

I vår ble det kjent at Thon-gruppen, som også eier Amfi, startet oppussing av lokalene i Verdal sentrum med sikte på å åpne Thon-hotell i byen.


Satser på ny hotelldrift før sommeren

Thon-gruppen vil rehabilitere det 3.000 kvadratmeter store arealet hos tidligere Stiklestad Park Hotell.


– Jeg er veldig stolt av det vi har fått til i Verdal og gleder meg til å presentere hotellet og kjøpesenteret for våre gjester, sier konsernsjef Olav Thon i en pressemelding.

– Alle gjesterommene er nyoppusset med behagelige og flotte farger. Gjester som ønsker kan kjøpe en velsmakende frokost i den sjarmerende nye restauranten som er tilknyttet hotellet og kjøpesenteret. I løpet av høsten åpner hotellet også et konferansesenter, med gode møterom og selskapslokaler, sier konserndirektør i Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Konserndirektøren fremhever beliggenheten og viser til at Thon Hotel Verdal er et sentralt og komfortabelt valg for overnatting i området.

Thon Hotels har også tre hoteller i Trondheim og Thon Hotel Backlund i Levanger.

Bak oppussingen av AMFI Verdal og Thon Hotel Verdal står designansvarlig i Olav Thon Gruppen, Sissel Berdal Haga Thon, og interiørarkitekt MNIL Trond Ramsøskar.