Nye bedrifter i Trøndelag 30. juli

Elleve bedrifter ble etablert i Trøndelag i går, torsdag 30. juli 2020. Her er hele lista.
Nyheter

Lista viser alle nye selskaper i Trøndelag som ble registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysundregistrene torsdag 30. juli 2020. Totalt ble det registrert elleve nye selskaper på denne datoen.

GRONG

Ann-Kathrin Mulstad: Videresalg av herbalife Nutrition produkter, kostholdsveiledning, trening, kurs og foredrag. Organisasjonsform: Enkeltpersonforetak. Daglig leder og styreleder: . Innehaver: Ann-Kathrin Mulstad.

HITRA

Lege Arne Selmer As: Å drive allmennlegevirksomhet, rådgivning og undervisning, samt fotografering, tjenester og produkter innenfor turisme, import- og eksport av varer og tjenester, samt alt annet som naturlig faller inn under dette. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Daglig leder og styreleder: Arne Selmer.

LEVANGER

Creative Diamonds As: Produksjon, distribusjon, salg og fremføring av sang og musikk. Import, distribusjon og salg av produkter. Provisjonsbasert salg og markedsføring, herunder helseprodukter, velværeprodukter og gourmetkaffe. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Styreleder: Lisa Charléne Hasselberg.

LIERNE

A. Kirste Experience: Sosialt entreprenørskap. Selge kompetanse om muligheten til å se egne muligheter. Unike tjenester skapt av kunnskap og visdom med mulighet for å sette nye byggeklosser, øke bevissthetsgrad og endre strukturer i allerede etablerte enheter og bistand for grundere i oppstartfasen. Salg og eller samarbeid rundt kunst, design og prosjekter med forbehold om at alt er kunst sett fra ønsket perspektiv. Tilby tjenesten med å finne kandidater og nye ansatte for eventuelle enheter med behov for endring, og bistå kandidater med å finne enheter der vedkommende har stort potensiale til å vokse. Organisasjonsform: Enkeltpersonforetak. Daglig leder og styreleder: . Innehaver: Anna Reppen Kirste.

MERÅKER

Meraker Hydrogen As: Drive med hydrogenproduksjon fra fornybar energi, samt virksomhet som naturlig faller inn under dette. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 100.000,00. Daglig leder: Arvid Inge Sørvik. Styreleder: Jo Langøygard.

MIDTRE GAULDAL

Ingebrigt Huus: Vaktmestertjenester, skogsarbeid, maskinkjøring og maskinutleie. Organisasjonsform: Enkeltpersonforetak. Daglig leder og styreleder: . Innehaver: Ingebrigt Huus.

RENNEBU

Flatås Maskin As: Vei og veivedlikehold. Graving. Transport. Landbruksentreprenør. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 40.000,00. Daglig leder og styreleder: Espen Kant Flatås.

TRONDHEIM

Ideel Now Johansen: Nettbutikk med salg av varer (pyntegjenstander, kostymer, dekorasjoner osv) til hus og hjem. Organisasjonsform: Enkeltpersonforetak. Daglig leder og styreleder: . Innehaver: Idun Johansen.

Simens Isbar As: Kjøp, salg og utvikling av matprodukter, herunder produksjon og salg av iskrem. Drive cafe og isbar, catering, samt virksomhet i tilknytning til dette. Organisasjonsform: Aksjeselskap. Kapital: NOK 30.000,00. Daglig leder og styreleder: Simen Ola Wågen.

Zaddle Da: Salg av varer på nettet. Organisasjonsform: Ansvarlig selskap, delt ansvar. Daglig leder og styreleder: . Deltakere: Bjørnar Åsebø, Petter Rakstad Solberg.

VERDAL

Krebok - Kreativ Bok- Og Magasindesign Jorunn Dahling: Fremstilling/salg av bøker og magasiner, samt forlagsvirksomhet, og andre produkter som naturlig faller sammen med dette. Organisasjonsform: Enkeltpersonforetak. Daglig leder og styreleder: . Innehaver: Jorunn Dahling.

Artikkelen er generert av NT24s automatiske tekstrobot. Dataene er hentet fra Brønnøysundregistrene.