(Nidaros)

Det går fram av en pressemelding fra PwC fredag.

Senter for Ledelse har i over 20 år bistått private og offentlige virksomheter med lederutvikling fra et psykologisk perspektiv, ifølge pressemeldingen. Majoriteten av selskapets ansatte har hele veien vært kliniske psykologer.

Fra 1. januar skal de ansatte jobbe i PwC. Daglig leder for Senter for Ledelse, Ingrid Wibe, blir partner i PwC og vil lede gruppen People & Organisation i Trondheim.

– Vi er nå stolte og forventningsfulle til å slå oss sammen med PwC fordi vi mener det vil styrke vår mulighet til å hjelpe nye og nåværende kunder, sier Wibe i pressemeldingen.

Administrerende direktør Leif Arne Jensen i PwC sier oppkjøpet er en anerkjennelse av kompetansen Senter for Ledelse besitter, og i tråd med deres globale strategi som blant annet innebærer ansettelse av 1000 nye personer de neste fem årene.

– Senter for Ledelse-teamet er en del av den strategiske satsingen. Vi leter etter de dyktigste i hele Norge. De som tenker med hjertet i tillegg til hodet. Vår ambisjon er at vi sammen skal levere enda bedre tjenester til våre kunder innen organisasjonsutvikling, lederutvikling og endringsledelse, sier Leif Arne Jensen i pressemeldingen.

Styreleder og gründer av Senter for Ledelse Stein Jonny Valstad går over i en mer fri rolle hvor han får et særskilt fag- og kundeansvar de neste årene. Han vil fortsette å følge opp kundene og prosjektene som han jobber med i dag, opplyser selskapene i pressemeldingen.