Vinmonopolet velger SpareBank 1 SMN som bankleverandør

VANT POLKAPPLØPET: Banksjef Bertil Halsen (til venstre) og konsernsjef Jan-Frode Janson i SpareBank 1 SMN har sikret seg forlengelse som leverandør av banktjenester til Vinmonopolet.

VANT POLKAPPLØPET: Banksjef Bertil Halsen (til venstre) og konsernsjef Jan-Frode Janson i SpareBank 1 SMN har sikret seg forlengelse som leverandør av banktjenester til Vinmonopolet. Foto:

Etter en nasjonal anbudsrunde er SpareBank 1 SMN gjenvalgt som hovedbank for Vinmonopolet i nye tre år med mulighet for forlengelse i enda to år.

DEL

TRONDHEIM: Det opplyser den trønderske storbanken i en pressemelding.

Avtalen omfatter banktjenester som betalingsformidling, kontoadministrasjon, innskudd og trekkrettighet samt verditransport til Vinmonopolets butikker over hele landet. Banken samarbeider med Nokas om verditransporten.

Valget av hovedbankforbindelse er gjort etter kriterier som omfatter både løsning og pris. Vinmonopolet har hatt SpareBank 1 SMN som sin bankforbindelse helt siden 1989.

– SpareBank 1 SMN leverte igjen det samlet sett beste tilbudet til Vinmonopolet, og vi ser fram til å fortsette det gode samarbeidet med banken, sier direktør for kommunikasjon og samfunnsansvar Halvor Bing Lorentzen i Vinmonopolet.

– Vi er glad for at Vinmonopolet gjenvelger oss som hovedbank, og vi takker for tilliten. Avtalen viser at vi er konkurransedyktig i kampen om store, nasjonale kunder. Vi skal sørge for å levere gode og effektive banktjenester til nytte for Vinmonopolet og deres kunder, supplerer konsernsjef Jan-Frode Janson i SpareBank 1 SMN.

Vinmonopolet omsatte i fjor for nær 18 milliarder kroner, har ca. 2000 ansatte og vel 330 butikker. Så langt i år har Vinmonopolet hatt en omsetningsvekst på 36 prosent, hovedsakelig som en konsekvens av de nasjonale koronatiltakene.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken